Registrace uživatele
Rybáři.cz Vám pomáhají být ve spojení a sdílet informace s ostatními rybáři

Ingredience 1 kg kapra 1/2 kg rajčat 1 paprika 5 stroužků česneku 1 cibule olivový olej tymián, kopr sůl, pepř

Čerstvého kapra očistíme, osušíme a odřízneme ploutve. Aby se nám do celé ryby dostala chuť, kterou potřebujeme, kůži kapra nařízneme na čtverečky. Nyní je důležité koření. Protože v jednoduchosti je síla, postačí nám kořenit zvenčí a zevnitř solí a pepřem. Dále zakápneme rybu olivovým olejem a posypeme čerstvě nasekaným tymiánem. Doporučujeme nechat několik hodin odležet v chladničce. Mezitím si připravíme omáčku. Cibuli, 2 stroužky česneku a pepř. V pánvi osmahneme česnek, cibuli a papriku doměkka. Přidáme nakrájená rajčata a vše dobře promícháme a necháme vychladnout. Nyní můžeme grilovat. Aby se ryba nerozpadala, nejjednodušší je grilování ve speciální mřížce. Jakmile se maso rozpadá, ryba je hotová. Přelijeme směsí a posypeme koprem (nebo jinou oblíbenou bylinkou)
DOBROU CHUT
Klíčová slova: Recepty
Jan Budínský
a nepřilepí se na tu mřížku
  • Únor 9, 2014
  • ·
  • Líbí se mi
Michal Nistor
  • Únor 9, 2014
  • ·
  • Líbí se mi
Michal Nistor
Ale jo lepí
  • Únor 9, 2014
  • ·
  • Líbí se mi
Vlastik Kratochvil
tak jo-ale zda se mi to složite-(moc integrienci)
  • Únor 9, 2014
  • ·
  • Líbí se mi
Michal Nistor
To jo ale nemá chybu Happy
  • Únor 9, 2014
  • ·
  • Líbí se mi
Kaja
Super, já ho zkusím na pávni <p><a href="http://www.gril-muurikka.cz/"> Muurikka</a></p> Nic z ní nepadá ani nekape do ohně, pecka.
  • Březen 27, 2014
  • ·
  • Líbí se mi
Captcha obrázek
Obnovit obrázek
Zadejte prosím kód z Captcha obrázku